Halstrad lax med ljummen tapenadepotatis

6
0 Klimatsmart
Halstrad lax med ljummen tapenadepotatis

Halstrad lax med ljummen tapenadepotatis är en rätt med mycket smak. Du blandar den kokta potatisen och broccolin med tomater, basilika och tapenade. Servera med halstrad lax. Smaklig måltid!

Skriv ut

Ett recept från:
ICAs matkasse v 8 2018

Halstrad lax med ljummen tapenadepotatis

Ingredienser

4 portioner
4
port laxfilé
900 g
potatis
250 g
broccoli
3
tomater
1
kruka basilika
130 g
tapenad paprika, zucchini, aubergine
-
salt
-
peppar
65 g
röd mangold

För alla

Rätten är fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

6

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi 2504 KJ / 598 kCal
Fett 28 g
Salt 1.61 g
Kolhydrater 46 g
Protein 33 g
Läs mer om näringsvärden

Klimatguide

0 - 0,5 kg CO2e/portion

Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.

Läs mer om klimatguiden

Testa liknande recept