Ägghalvor med najadlax, örtig majonnäs och hyvlad blomkål

Betyg 4.5 av 5.
2 personer har röstat
2
Ägghalvor med najadlax, örtig majonnäs och hyvlad blomkål

Hyvlad blomkål är både gott och vackert, här i ett fräscht recept med kallrökt lax och majonnäs på ägghalvor och en salladsbädd. Det är inte var dag man får hyvla blomkål, men nu har du en anledning.

Ägghalvor med najadlax, örtig majonnäs och hyvlad blomkål

Ingredienser

8 bufféportioner
8 ägg
1 kruka dill
1 citron
1 1/2 dl majonnäs
150 g najadlax eller kallrökt lax
4 blomkålsbuketter
1 hjärtsalladshuvud

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4.5 av 5.
2 personer har röstat

Kommentarer

Vackert. Lättlagat så testar det någon av helgens dagar.

Vincenzo

2017-04-10

Ser så läckert ut att jag kommer att göra dessa till påskbordet!

Inger

2017-04-10

Testa liknande recept

Färskost med gräslök och najadlax
Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Veganska snittar - salladsblad med avokadosalsa
Betyg 4.5 av 5.
36 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Ägghalvor med räk- och oströra
Betyg 4.4 av 5.
40 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Under 30 min att tillaga
Inlagd lax med gurka och hovmästarmajonnäs
Betyg 3.5 av 5.
2 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Laxsnittar med peppar- och citroncrème fraiche
Betyg 3 av 5.
80 personer har röstat
Under 15 min att tillaga