Ägghalvor med najadlax, örtig majonnäs och hyvlad blomkål

2
2
Ägghalvor med najadlax, örtig majonnäs och hyvlad blomkål

Hyvlad blomkål är både gott och vackert, här i ett fräscht recept med kallrökt lax och majonnäs på ägghalvor och en salladsbädd. Det är inte var dag man får hyvla blomkål, men nu har du en anledning.

Skriv ut
Ägghalvor med najadlax, örtig majonnäs och hyvlad blomkål

Ingredienser

8 bufféportioner
8
ägg
1
kruka dill
1
citron
1 1/2 dl
majonnäs
150 g
najadlax eller kallrökt lax
4
blomkålsbuketter
1
hjärtsalladshuvud

För alla

Fri från gluten men innehåller ägg.
Gör laktosfri: välj laktosfri majonnäs.
Gör mjölkproteinfri: välj mjölkproteinfri majonnäs.

Gör så här

Tips

Riv blomkålen på rivjärn blanda med majonnäsen.

Vad tyckte du om receptet?

2

Kommentarer

Vincenzo

2017-04-10

Vackert. Lättlagat så testar det någon av helgens dagar.

Inger

2017-04-10

Ser så läckert ut att jag kommer att göra dessa till påskbordet!

Testa liknande recept