Pasta med najadlax och kronärtskockstapenade

Betyg 3.8 av 5.5 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet är ett klimartsmart val.
Pasta med najadlax och kronärtskockstapenade

Lätt kan också vara oerhört gott! I kväll serveras det en fräsch pastarätt med najadlax för sälta, körsbärstomater för sötma och en härlig kronärtskockstapenade som maxar smakerna ytterligare. Låt maten tysta mun…

Ett recept från:
ICAs matkasse v 35 2019

Pasta med najadlax och kronärtskockstapenade

Ingredienser

2 portioner
1 ask färsk gräslök (à 20 g)
75 g haricots verts (bönor)
250 g körsbärstomater
150 g skivad najadlax
2 port pasta (gärna bavette)
130 g tapenade av kronärtskocka
1/2 påse mâchesallad

Gör så här

00:03:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi2636 KJ / 634 kCal
Fett29 g
Salt4.4 g
Kolhydrater62 g
Protein28 g

Klimatguide

0 - 0,5 kg CO2e/portion

Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.

Testa liknande recept

  • Laxpudding med najadlax
    Betyg 4.2 av 5.17 personer har röstat
    Receptet har 5 kommentarer
    Receptet är ett klimartsmart val.
    Receptet tar Under 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Halstrad lax med ljummen tapenadepotatis
    Betyg 4.2 av 5.6 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet är ett klimartsmart val.
    Nyckelhålsmärkt.
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad