Krämig tagliolini med najadlax och dill
Ett gott, lättlagat och tilltalande pastarecept, med både fisk och grönt, som passar perfekt till vardags! Med ingredienser som färsk taglioni, salladsärter, crème fraiche (senap/vitt vin/schalottenlök), najadlax, dill och mangoldskott är det svårt att misslyckas och på mindre än 15 minuter har du middagen färdig!
Ett recept från:
ICAs matkasse v 39 2014
Ingredienser
2 portioner
250 g färsk tagliolini
150 g salladsärtor
1/2 förp dill (à 20 g)
2 dl crème fraiche (senap/vitt vin/schalottenlök)
salt
peppar
150 g najadlax
65 g röda mangoldskott
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2602 KJ / 622 kCal
Fett37 g
Kolhydrater41 g
Protein28 g
Kommentar
Gott, men lite torrt! Nästa gång skall jag göra mer sås, för det blir en nästa gång.
Karin
2014-09-28