Krämig tagliolini med najadlax och dill

19
1
Krämig tagliolini med najadlax och dill

Ett gott, lättlagat och tilltalande pastarecept, med både fisk och grönt, som passar perfekt till vardags! Med ingredienser som färsk taglioni, salladsärter, crème fraiche (senap/vitt vin/schalottenlök), najadlax, dill och mangoldskott är det svårt att misslyckas och på mindre än 15 minuter har du middagen färdig!

Skriv ut

Ett recept från:
ICAs matkasse v 39 2014

Krämig tagliolini med najadlax och dill

Ingredienser

2 portioner
250 g
färsk tagliolini
150 g
salladsärtor
1/2
förp dill (à 20 g)
2 dl
crème fraiche (senap/vitt vin/schalottenlök)
-
salt och peppar
150 g
najadlax
65 g
röda mangoldskott

För alla

Rätten innehåller laktos och mjölkprotein.
Gör glutenfri: använd glutenfri pasta.
Gör äggfri: använd pasta utan ägg.

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

19

Kommentar

Karin

9/28/2014

Gott, men lite torrt! Nästa gång skall jag göra mer sås, för det blir en nästa gång.

Näringsvärde per portion

Energi 2602 KJ / 622 kCal
Fett 37 g
Kolhydrater 41 g
Protein 28 g
Läs mer om näringsvärden

Testa liknande recept