Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

15 MIN | Medel

Krämig tagliolini med najadlax och dill

Ett gott, lättlagat och tilltalande pastarecept, med både fisk och grönt, som passar perfekt till vardags! Med ingredienser som färsk taglioni, salladsärter, crème fraiche (senap/vitt vin/schalottenlök), najadlax, dill och mangoldskott är det svårt att misslyckas och på mindre än 15 minuter har du middagen färdig!

Detta är ett recept från ICAs matkasse v 39, 2014
Till matkassen

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 2 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Koka upp saltat vatten till pastan i en stor kastrull.
  2. Ansa salladsärterna.
  3. Hacka dillen.
  4. Koka pastan enligt anvisningen på förpackningen och koka med ärterna de sista 2 minuterna. Låt rinna av väl.
  5. Värm crème fraichen och smaka av med salt och peppar. Blanda ner salladsärterna och dillen.
  6. Vänd ner såsen i pastan och ärterna. Servera med najadlaxen och mangoldskotten.

För alla

Rätten innehåller laktos och mjölkprotein.
Gör glutenfri: använd glutenfri pasta.
Gör äggfri: använd pasta utan ägg.

Ingredienser

Portioner: 2
  • 250 g färsk tagliolini
  • 150 g salladsärtor
  • 1/2 förp dill (à 20 g)
  • 2 dl crème fraiche (senap/vitt vin/schalottenlök)
  • salt och peppar
  • 150 g najadlax
  • 65 g röda mangoldskott
Lägg till i inköpslistan
Trött på att irra runt i butiken?

Näringsvärde
Per portion

Energi 2602 kJ / 622 kCal