Pasta med krämig mussel- och squashröra är en underbart enkel pastarätt med smak av havet. Squashen och musslorna smaksätter du med en sås på crème fraiche, spad av musslor och curry innan pastan vänds ner i pannan. Smaka av med bladpersilja.
Gör glutenfri: välj glutenfri pasta.
Gör laktosfri: välj laktosfri crème fraiche.
Gör mjölkproteinfri: byt ut crème fraiche mot iMat fraiche (innehåller havre) eller Sour Supreme (innehåller soja).
Gör äggfri: välj äggfri pasta.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Vanja
2022-09-30Gott
Karin
2022-09-10Gjorde rätten idag och blev lite överraskad att den var så god. Smakerna, musslor och squash, passade fint ihop, jag tog ganska sparsamt med curry och vanlig creme fraiche.
Harriet
2005-09-15Mild ren smak, för tankarna till havet kombineras gärna med en lite kraftigare efterätt.