En krämig pasta gjord på färsk pappardelle och jordärtskocka, lök, grädde, portabello och salladslök smaksatt med vitlök, tryffel och persilja. Det är inte helt omöjligt att detta blir din personliga favorit.
Ett recept från:
ICAs matkasse v 37 2023
Kontrollera noga innehållet i svampkrämen.
Gör glutenfri: välj glutenfri pasta.
Gör laktosfri: välj laktosfri grädde.
Gör mjölkproteinfri: byt ut grädden mot mjölkproteinfri ersättningsprodukt.
Gör äggfri: välj äggfri pasta.
Har du lagat receptet?
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Utan tvekan den godaste pastarätten under de två år jag hade vegetarisk kasse. Så goda smaker!
Alexandra
2023-09-13Jättegott, men jag rekommenderar att lägga till lite dijonsenap i såsen. Tyckte den saknade något och dijon blev pricken över i:et. Tog 1,5 teskedar, och då menar jag inte måttet utan en sådan liten sked du kan ha i kaffe eller tekoppen.
Carl
2021-10-06Jättegott!
Sara
2021-09-28