Pasta med kräftstjärtar och saffran

Det här receptet på pasta med kräftstjärtar och saffran är mycket smarrigt med lyxiga och prima smaker som dessutom tar max 30 minuter tillaga! Med andra ord är det en underbar middag till vardag som fest och uppskattas av de flesta.

Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2387 KJ / 570 kCal
Kommentarer
7 stRekommenderas!!
Lars
Supergott och enkelt!
Urban
Louise Arvidsson Det här var mycket gott, men i vår lilla butik så finns inte creme fraiche med saffran och tomat, så jag köpte lättcreme fraiche och blandade i tomatpuré och saffran, det gick lika bra. Supergott, de här kommer vi att äta flera gånger
Louise
2010-08-27 Louise Arvisson Det här var mycket gott, men i vår lilla affär finns inte creme fraiche med saffran och tomat, så jag blandade i lite tomatpure och saffran i lättcreme fraiche, de går lika bra, sen så gillar vi fänkål. Det här kommer vi att äta många gånger.
Louise
Detta gillas av hela familjen! Vi har ätit denna rätt många ggr vid det här laget. Ovanligt (tycker jag) men väldigt gott med fänkål! Jag använder enbart färsk paprika som jag fräser ihop med fänkål och lök. Jag är också försiktig med cayennepeppar....den ska anas, inte ta över!
Christina
För mig är det jättegott med fänkål. Det gåg även att använda färsk paprika om den är med i fräsningen och finhackad (ca½x½ cm)
Bodil
Ta bort fänkålen ur receptet, då är den god! Det räcker med paprikan och löken! Fänkålen förstörde hela receptet!
Sandra