Kustjägare – grillad sub med kräftstjärtar och syrad fänkål

Betyg 3.5 av 5.
20 personer har röstat
0
Kustjägare – grillad sub med kräftstjärtar och syrad fänkål

Det avlånga, lätt söta sub-brödet är perfekt att göra grillmackor av. Hela blir en måltid; halva blir en aptitretare. Här fyller vi subsen med röd pesto, syrad fänkål, rucola och kräftstjärtar. Svårslaget!

Kustjägare – grillad sub med kräftstjärtar och syrad fänkål

Ingredienser

4 portioner
1   fänkål
1/2 dl  ättika (12%)
1 dl  strösocker
1   förp kräftstjärtar (à 360 g)
130 g  tomat pesto
4   sub bröd
1/2   förp rucola (à 65 g)

För alla

Fri från laktos och ägg.
Gör glutenfri: välj glutenfritt bröd.
Gör mjölkproteinfri: byt ut pesto tomat mot soltorkad tomatcreme.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.5 av 5.
20 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi1858 KJ / 446 kCal
Fett22 g
Salt1.64 g
Kolhydrater38 g
Protein21 g

Testa liknande recept

Kräft- och bönpasta med ruccola
Betyg 4.2 av 5.
31 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Skaldjurspanna
Betyg 2.6 av 5.
7 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Kräftpasta med pesto
Betyg 4.4 av 5.
14 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Kräftgryta med pesto och tomat
Betyg 4.5 av 5.
11 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Krämig tomatpasta med kräftor och dill
Betyg 3.5 av 5.
28 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Kräftpaj med nötter
Betyg 4 av 5.
7 personer har röstat
Under 60 min att tillaga