Varm risonisallad med citrusyoghurt
En snabb och god maträtt är denna varma risonisallad. Salladen består bland annat av fänkål, sparris och kräftstjärtar som blandas med pastakorn. Servera med den syrliga citrusyoghurten och salladskott eller blandsallad.
Ett recept från:
Buffé nr 1, 2008
Ingredienser
4 portioner
4 1/2 dl risoni
2 små fänkål
250 g sparris (fryst eller färsk)
2 msk olivolja
1/2 tsk salt och svartpeppar
1 krm peppar
1 burk kräftstjärtar (à 170 g)
1 kruka dill
50 g blandad sallad/ salladsskott
Citrusyoghurt
250 g cottage cheese naturell
1 dl matyoghurt
1 msk färskpressad citronjuice
1 tsk rivet citronskal
1 krm svartpeppar
1/2 tsk salt
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Väldigt mycket risoni och lite annat. Skulle kunna öka på mängden grönsaker i. Gid smak dock!!
Eva
2022-06-21Fantastiskt gott! Bjöd några vänner på detta till lunch och det var verkligen uppskattat. Allt gick åt. Smakrikt och fräscht kan man väl sammanfatta det med!
Sara
2008-03-19