Pasta med kalkon, mozzarella och valnötter i tomatsås

Pasta med kalkon, mozzarella och valnötter i tomatsås är en lättlagad pastarätt med goda smaker. Tillbehören valnötter och mozzarella förhöjer lyxkänslan på denna vardagsrätt.
Ett recept från:
ICAs matkasse v 13 2011

Ingredienser
4 portioner
4 morötter (4 st motsvarar ca 400 g)
1 gul lök
1 vitlöksklyfta
1 msk olja
500 g krossade tomater
1 grönsaksbuljongtärning eller fond (1 tärning motsvarar 1 ½ msk fond)
4 port färsk pasta taglioni
1 1/2 dl mellangrädde
salt
peppar
120 g rökt kalkon i skivor
Till servering
125 g mozzarella
100 g valnötskärnor
Gör så här
00:00:00
00:00:00
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi3031 KJ / 718 kCal

Kommentarer
5 stJättegod, mozarella och valnötter går ej att utesluta för att denna rätt ska komma till sin rätt;)
Danielle
Smidig och göra men inte något jag kommer göra igen. Föll oss inte i smaken här hemma.
Viktoria
Jättegott! Tillbehören (nötter och mozzarella) gör att den känns lite lyxig.
Ulrika
Jättegott och enkelt. Tom. min grönsaksskeptiska sambo vill ha denna rätt igen. Jag glömde ha i mozzarella men vart bra utan.
Therese
Det var mycket enkelt att laga och väldigt gott - trots att jag glömde att ha i grädden.
Charlotte