Pesto och kalkon på majskaka
I det här receptet gör du snabbt och enkelt ett gott och mättande mellis. På en majskaka brer du basilikapesto ovanpå och det passar kalkon utmärkt. Majskakan toppar du sedan med krispiga tomatskivor och din mellanmålsmacka är klar.
Ingredienser
1 portion
1/2 msk pesto basilika
1 majskaka (naturell)
2 skivor tomat
2 skivor tunnskivad kalkon
För alla
Kontrollera noga innehållet i peston och majskakan.
Fri från gluten och laktos. Innehåller mjölkprotein.
Gör äggfri: känsliga äggallergiker bör välja pesto utan konserveringsämnet E1105 Lysozym.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi309 KJ / 74 kCal
Fett3 g
Salt0.5 g
Kolhydrater7 g
Protein3 g
Kommentarer
Ja, man kan undra vad det är för nåt
Maqdis
2024-01-22Hur är det här ett recept?
Oskar
2022-11-09