Pesto och kalkon på majskaka

1
0
Pesto och kalkon på majskaka

I det här receptet gör du snabbt och enkelt ett gott och mättande mellis. På en majskaka brer du basilikapesto ovanpå och det passar kalkon utmärkt. Majskakan toppar du sedan med krispiga tomatskivor och din mellanmålsmacka är klar.

Skriv ut
Pesto och kalkon på majskaka

Ingredienser

1 portioner
1/2 msk
pesto basilika
1
majskaka (naturell)
2
skivor tomat
2
skivor tunnskivad kalkon

För alla

Kontrollera noga innehållet i peston och majskakan.
Fri från gluten och laktos. Innehåller mjölkprotein.
Gör äggfri: känsliga äggallergiker bör välja pesto utan konserveringsämnet E1105 Lysozym.

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

1

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi 309 KJ / 74 kCal
Fett 3 g
Salt 0.5 g
Kolhydrater 7 g
Protein 3 g
Läs mer om näringsvärden

Testa liknande recept