Hoppa till sidans innehåll
UNDER 15 MIN | Enkel

Pesto och kalkon på majskaka

I det här receptet gör du snabbt och enkelt ett gott och mättande mellis. På en majskaka brer du basilikapesto ovanpå och det passar kalkon utmärkt. Majskakan toppar du sedan med krispiga tomatskivor och din mellanmålsmacka är klar.

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 1 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Bred peston på majskakan.
  2. Skär 2 skivor tomat (för 1 port).
  3. Toppa majskakan med kalkonen och tomatskivorna.

För alla

Kontrollera noga innehållet i peston och majskakan.
Fri från gluten och laktos. Innehåller mjölkprotein.
Gör äggfri: känsliga äggallergiker bör välja pesto utan konserveringsämnet E1105 Lysozym.

Ingredienser

Portioner: 1
  • 1/2 msk pesto basilika
  • 1 majskaka (naturell)
  • 2 skivor tomat
  • 2 skivor tunnskivad kalkon

Näringsvärde
Per portion

Energi 309 kJ / 74 kCal