Kalkon är det perfekta köttet att använda i smakrika såser! Här adderas även salt bacon till rätten, och proteinerna puttras samman med både morötter, lök, grädde och pastasås. Pastasorten mezze maniche fångar upp såsen bra i sina små tunnlar, vilket gör varje tugga till en succé!
Ett recept från:
ICAs matkasse
v
10 2020
Gör glutenfri: välj glutenfri pasta.
Gör laktosfri: välj laktosfri grädde.
Gör mjölkproteinfri: byt ut grädden mot mjölkproteinfri ersättningsprodukt.
Gör äggfri: välj äggfri pasta.
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Emelie
2021-08-06Bra grundrecept som man lätt kan utveckla med t ex paprika och vitlök.
Terese
2020-03-07Helt okej vardagsrätt. God!
Patrik
2020-03-04Lägg till vitlök, timjan alt något stark krydda