Enchiladas med gräddfil och sallad
Mumsiga enchiladas står på kvällens meny. Fyllda med krämig bön- och majsröra i en tomatsås med smak av chili, koriander och spiskummin. Bred över lite extra tomatsås och ost innan de gratineras i ugnen. Servera med krispig sallad och gräddfil. Smaklig måltid!
Ett recept från:
ICAs matkasse v 15 2018
Ingredienser
Enchiladas
Sallad
För alla
Rätten är fri från ägg men innehåller gluten.
Gör laktosfri: använd laktosfri gräddfil.
Gör mjölkproteinfri: byt ut gräddfilen mot mjölkproteinfri ersättningsprodukt. Uteslut osten eller välj mjölkfritt alternativ.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Klimatguide
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer