En enkel rätt med lyxkänsla får du om du serverar pasta med halloumi, tomat och basilika. Här sauteras ingredienser som svamp, soltorkade tomater och halloumin tillsammans i en het gryta. Där skalet och saften från en citron bidrar till en syrlig karaktär. Avnjut med tagliatelle och lite ruccola.
Ett recept från:
ICAs matkasse v 42 2015
Gör glutenfri: använd glutenfri pasta.
Gör laktosfri: använd laktosfri halloumi.
Gör mjölkproteinfri: byt ut halloumi mot tofu.
Gör äggfri: använd pasta utan ägg.
Har du lagat receptet?
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Mycket gott!! Full pott från hela familjen! 🤩
Ulrika
2020-09-07Skitgott🥇
Christer
2020-09-07Skippade champinjon för att jag inte gillar svamp. Och hade inte solrosfrön hemma. Men OTTOLIGT gott ändå! Smakar verkligen lyxigt och fräscht. 8/10
Emma
2020-03-24