Pasta med grönkål och halloumi

Grönkål är förmodligen vinterns bästa grönsak! Här tillagar vi ner den i en krämig pasta. Tagliatelle får även sällskap av knaperstekt halloumi och rostade mandlar som ger härligt crunch.
Ett recept från:
Buffé nr 2, 2018

Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi3009 KJ / 719 kCal
Fett57 g
Salt10 g
Kolhydrater25 g
Protein26 g
Klimatguide
0,5 - 1,40 kg CO2e/portion
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Supergott! En riktig familjefavorit hemma hos oss.
Elin
2025-09-02Riktigt gott! Lite pastavatten i grytan så blir det mer krämigt. Så några extra drag med svartpepparkvarnen.
Pia
2025-08-23Riktigt gott. Rostade solrosfrön istället för mandlar. Tog mer creme fraiche än vad som stod på receptet. Jättegott
Ann-charlotte
2025-04-30