Pasta med brysselkål, brynt smör och olivgremolata
Letar du efter pastarätter som passar till vardags? Prova en pasta med brysselkål, brynt smör och en örtig gremolata med oliver. Hur gott som helst och riktigt vardagsvänligt!
Ett recept från:
Buffé nr 2, 2021
Ingredienser
4 portioner
Olivgremolata
1 dl urkärnade oliver
1/2 kruka persilja
1/2 kruka oregano
1/2 vitlöksklyfta
1/2 tsk vit- eller rödvinsvinäger
2 msk olivolja
500 g brysselkål
1 msk olivolja
1/2 tsk salt
Till servering
parmesan
300 g pasta
100 g smör
Gör så här
Detta recept är från Söndagspreppen, ett smart sätt att förbereda flera rätter för att vinna tid senare i veckan.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Supergott!!
Anja
2021-12-04God för vuxna smaklökar- barnen mindre förtjusta...
Michelle
2021-06-02Så olivolja och vinäger ska blandas i gremolatan? Det står ingenstans i beskrivningen, bara i listan över ingredienser...
Elsa
2021-04-06