Brysselkål

Betyg 3.8 av 5.133 personer har röstat
Receptet har 3 kommentarer
Brysselkål

Stek fräsch brysselkål i god olivolja och tillsätt vitlök och persilja för en härlig smak. Ett enkelt men väldigt uppskattat och smarrigt tillbehör till måltiden!

Ett recept från:
Buffé nr 12, 2001

Brysselkål

Ingredienser

4 portioner
500 g brysselkål
2 vitlöksklyftor
1 kruka persilja
1/2 dl olivolja
1/2 tsk salt
1 krm peppar

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.8 av 5.133 personer har röstat

Kommentarer

Jättegott att äta som det är eller som tillbehör. Jag stekte också med smör och det gjorde susen 👍

Birgitta

2024-12-24

Ett måste på vårat julbord. Det är sen gammalt. Underbart gott!

Christina

2023-12-23

det var gott och enkelt

Gene

2022-10-06

Testa liknande recept

Stekt gås med gräddsås och fruktfyllda äppelhalvor
Betyg 3.6 av 5.7 personer har röstat
Receptet har 6 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Avancerad svårighetsgrad
Carbonara med julskinka och brysselkål
Betyg 3.7 av 5.12 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Parmesanrostad brysselkål
Betyg 4.4 av 5.12 personer har röstat
Receptet har 8 kommentarer
Receptet är ett klimartsmart val.
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Brynt brysselkål med äppelmust och lagerblad
Betyg 4.3 av 5.10 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Nyckelhålsmärkt.
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Rödkål
Betyg 3.8 av 5.31 personer har röstat
Receptet har 8 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Friterad brysselkål med kaprisdipp
Betyg 4 av 5.7 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad