Tillhör du också gänget som älskar brysselkål? Här har de fått karamelliserats i smör, honung och apelsin (wow så gott!). Den salta, och lite fräscha smaken passar sedan som handen i handsken med potatispurén som smaksatts med Västerbottensost, och även en sallad med allt från aprikoser till hasselnötter i!
Ett recept från:
ICAs matkasse
v
51 2020
Fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: välj laktosfri mjölkdryck. Välj laktosfritt matfett eller välj olja.
Gör mjölkproteinfri: byt ut mjölk mot mjölkproteinfri ersättningsprodukt. Välj mjölkproteinfritt matfett eller välj olja. Välj mjölkproteinfritt ostalternativ.
Osten kan innehålla löpe.
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Christina
12/19/2020Undrar samma sak som Sussanne - löken skalas och klyftas och försvinner sedan ur receptet. Hur ska den tillagas?
Sussanne
12/18/2020Ang brysselkålen Vad gör man med den klyftade löken?
Redaktionen ICAse
12/21/2020Tack Susanne och Christina för att ni uppmärksammade oss på detta. Vi har nu uppdaterat receptet med att löken ska stekas tillsammans med brysselkålen. Hälsningar Ulrika