Raditoripasta serveras här med en broccolipesto och sojabönor. Peston får fantastisk smak från broccoli, solrosfrön, vitlök och parmesan. Servera pastan, peston och sojabönor toppad med söta romanticatomater och kryddig ruccola.
Ett recept från:
ICAs matkasse v 34 2018
Fri från laktos.
Gör glutenfri: välj glutenfri pasta.
Gör mjölkproteinfri: byt ut ost mot mjölkproteinfritt ostalternativ.
Gör äggfri: känsliga äggallergiker bör välja ost utan konserveringsämnet E1105 Lysozym, t ex parmigiano reggiano. Välj äggfri pasta.
Har du lagat receptet?
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Mycket bra! Råkade dock addera bönorna till peston. La till mer olja och pastavattnen. Succé!
Sara
2021-02-23En snabblagad rätt som smakar helt okej utan att glänsa. Duger gott i vardagslag.
Johann
2020-10-17