Spenat- och solrospesto

4
1
Spenat- och solrospesto

En annorlunda pesto som du gör med färsk babyspenat, rostade solrosfrön och lagrad ost. Kryddas med Santa Marias Pasta Basilico. God i pastan eller på en bit bröd. Receptet kommer från Santa Maria.

Spenat- och solrospesto

Ingredienser

1 sats
1 dl solrosfrön
1 påse babyspenat (à 65 g)
100 g lagrad ost
1 dl olivolja
2 msk kryddmix Pasta Basilico

För alla

Fri från ägg, gluten och laktos.
Gör mjölkproteinfri: välj en mjölkproteinfri ost. 

I samarbete med Santa Maria.

Näringsberäkningen är beräknad per port inklusive en port kokt pasta:

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

4

Kommentar

Ulla

2020-06-17

Toppen, bytte kryddblandningen mot vitlök, örtkryddor och salt

Näringsvärde per portion

Energi 2572 KJ / 615 kCal
Fett 371 g
Kolhydrater 505 g
Protein 181 g
Läs mer om näringsvärden