Spenat- och solrospesto

Betyg 3.6 av 5.5 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Spenat- och solrospesto

En annorlunda pesto som du gör med färsk babyspenat, rostade solrosfrön och lagrad ost. Kryddas med Santa Marias Pasta Basilico. God i pastan eller på en bit bröd. Receptet kommer från Santa Maria.

Spenat- och solrospesto

Ingredienser

1 sats
1 dl solrosfrön
1 påse babyspenat (à 65 g)
100 g lagrad ost
1 dl olivolja
2 msk kryddmix Pasta Basilico

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.6 av 5.5 personer har röstat

Kommentar

Toppen, bytte kryddblandningen mot vitlök, örtkryddor och salt

Ulla

2020-06-17

Näringsvärde per sats

Näringsberäkningen är beräknad per port inklusive en port kokt pasta:
Energi2572 KJ / 615 kCal
Fett37.1 g
Kolhydrater50.5 g
Protein18.1 g

Testa liknande recept

Persiljepesto
Betyg 4.2 av 5.17 personer har röstat
Receptet har 7 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Pasta med broccolipesto och sojabönor
Betyg 3.5 av 5.15 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Receptet är ett klimartsmart val.
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Linguine al pesto (Gudfaderns pasta)
Betyg 4.2 av 5.5 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Rostad bellaverde med apelsinvinägrett och fetaostkräm
Betyg 3.4 av 5.17 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Mildlöksklyftor med Spenatpesto
Betyg 5 av 5.1 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Pumpapesto
Betyg 1.5 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad