Broccolipesto med hasselnötter

Betyg 4.3 av 5.6 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Broccolipesto med hasselnötter

Broccoli är en mångsidig grönsak som även är god att äta rå. Som här i denna spännande broccolipesto med rostade hasselnötter, örtig salvia, vitlök och olivolja. En utmärkt smaksättare till pasta eller potatis.

Ett recept från:
Buffé nr 9, 2013

Broccolipesto med hasselnötter

Ingredienser

4 portioner
250 g broccoli
1/2 citron
2 skalade vitlöksklyftor
1 dl rostade hasselnötter
1 kruka salvia
1 1/2 dl olivolja
salt
peppar

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4.3 av 5.6 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi1777 KJ / 425 kCal
Fett43 g
Salt1.75 g
Kolhydrater5 g
Protein5 g

Testa liknande recept

Svensk pesto med hasselnötter och Folke
Betyg 4.8 av 5.11 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Bönpasta med rödbetspesto och hasselnötter
Betyg 5 av 5.3 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Gnocchi på rotselleri med ricotta och svamp
Betyg 3.9 av 5.15 personer har röstat
Receptet har 4 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Sommarens röda pesto
Betyg 3.7 av 5.12 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Sej med hasselnötscrisp och citrongrönt
Betyg 4.3 av 5.4 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Bakad rotselleri med brynt salviasmör och hasselnötter
Betyg 5 av 5.24 personer har röstat
Receptet har 3 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad