En krämig pasta kommer lastad. Här med blomkål i ostsås, gjord på härlig prästost. Äts med fördel ihop med pastan route, alltså små hjul. Toppa pastan med spenat och med krispig rostad lök på, vi lovar att det förhöjer rätten!
Ett recept från:
ICAs matkasse
v
37 2019
Gör glutenfri: välj glutenfri pasta och rostad lök.
Gör laktosfri: välj laktosfri grädde och mjölkdryck.
Gör mjölkproteinfri: byt ut grädden och mjölkdrycken mot mjölkproteinfria ersättningsprodukter. Välj mjölkproteinfritt ostalternativ.
Gör äggfri: välj äggfri pasta.
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Emma
3/16/2020Såsen skar sig och varken såg eller var särskilt aptitlig tyvärr.
Redaktionen ICAse
3/17/2020Hej Emma! Tråkigt att höra att det inte blev bra. Vi har tagit kommentarerna vidare till våra matkreatörer. Hälsningar Elina
Pontus
3/12/2020Vatten från de tinade blomkålen skar sig med såsen och gav en grynig och inte alls behaglig textur.
Johanna
9/9/2019A för ansträngning men originalet med korv/skinka är mycket bättre