Parmesanrostad blomkål
Gör en plåt med parmesanrostad blomkål som lyxigt tillbehör eller servera dem till pasta och tomatsås. Strö över lite chili för extra sting.
Ett recept från:
Buffé nr 10, 2017
Ingredienser
4 portioner
1 liten blomkål (à ca 300 g)
2 msk olivolja
1 tsk chilipulver
1 tsk salt
1/2 tsk peppar
1 1/2 dl finriven parmesan
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi587 KJ / 140 kCal
Fett11 g
Salt2 g
Kolhydrater2 g
Protein7 g
Kommentarer
Gott men för mycket salt
Hans göran
2024-11-22Suuuupergott! Lade till hackad mandel, lite vitlök och använde chiliflakes istället!
Carolina
2024-10-06Gott och perfekt tillbehör till grillat
Ola
2024-08-28