Parmesanrostad blomkål

69
7
Parmesanrostad blomkål

Gör en plåt med parmesanrostad blomkål som lyxigt tillbehör eller servera dem till pasta och tomatsås. Strö över lite chili för extra sting.

Skriv ut

Ett recept från:
Buffé nr 10, 2017

Parmesanrostad blomkål

Ingredienser

4 portioner
1
liten blomkål
2 msk
olivolja
1 tsk
chilipeppar
1 tsk
salt
1/2 tsk
peppar
1 dl
finriven parmesanost

För alla

Fri från gluten och laktos.
Gör mjölkproteinfri: välj mjölkproteinfritt ostalternativ.
Gör äggfri: känsliga äggallergiker bör välja ost utan konserveringsämnet E1105 Lysozym.

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

69

Kommentarer

Matilda

2021-07-24

Alldlelles supermycket med peppar! Så starkt

Irmeli

2021-07-23

Suveränt gott! Kan någon förklara för mig hur man skär cm-tjocka skivor av liten blomkål. Massor med småbitar blev det... Men så gott!

Fredrik

2021-01-29

Riktigt gott Pressa även lite citron över

Näringsvärde per portion

Energi 565 KJ / 135 kCal
Fett 10 g
Salt 0.28 g
Kolhydrater 4 g
Protein 7 g
Läs mer om näringsvärden