Parmesanrostad blomkål

Betyg 4.6 av 5.
155 personer har röstat
25
Parmesanrostad blomkål

Gör en plåt med parmesanrostad blomkål som lyxigt tillbehör eller servera dem till pasta och tomatsås. Strö över lite chili för extra sting.

Ett recept från:
Buffé nr 10, 2017

Parmesanrostad blomkål

Ingredienser

4 portioner
1 liten blomkål (à ca 300 g)
2 msk olivolja
1 tsk chilipulver
1 tsk salt
1/2 tsk peppar
1 1/2 dl finriven parmesan

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4.6 av 5.
155 personer har röstat

Kommentarer

Gott men för mycket salt

Hans göran

2024-11-22

Suuuupergott! Lade till hackad mandel, lite vitlök och använde chiliflakes istället!

Carolina

2024-10-06

Gott och perfekt tillbehör till grillat

Ola

2024-08-28

Näringsvärde per portion

Energi587 KJ / 140 kCal
Fett11 g
Salt2 g
Kolhydrater2 g
Protein7 g

Testa liknande recept

Blomkål- och svampbolognese
Betyg 4 av 5.
39 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Blomkålspuré med brynt basilikasmör och parmesan
Betyg 4.8 av 5.
12 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Grillad blomkål med gräslökspesto och hasselnötter
Betyg 4.7 av 5.
17 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Blomkålspuré
Betyg 4.3 av 5.
27 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Toskansk bönsoppa
Betyg 4.2 av 5.
6 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Pitabröd med kryddrostad blomkål och avokadokräm
Betyg 4.4 av 5.
21 personer har röstat
Under 45 min att tillaga