Pasta bresaola med mozzarella

Betyg 4.3 av 5.
9 personer har röstat
0
Pasta bresaola med mozzarella

Pasta bresaola med mozzarella är en snabblagad men lyxig vardagsrätt. Löken skärs i klyftor innan den kokas tillsammans med sojabönor och lök för att sedan blandas med peston. Salladen får smak av riven mozzarella och bladspenat som serveras med nykokt pasta och bresaola.

Ett recept från:
ICAs matkasse v 21 2015

Pasta bresaola med mozzarella

Ingredienser

2 portioner

Pasta

1   rödlök
1 dl  pestopaprika
1/2 dl  vatten
250 g  pasta Mezze Luna spenat/ost
1/2   ask sojabönor (à 250 g)

Sallad

1/2   påse babyspenat (à 65 g)
1 tsk  olivolja
1 tsk  rödvinsvinäger
salt och peppar
100 g  buffelmozzarella

Till servering

70 g  bresaola

För alla:

Rätten innehåller gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4.3 av 5.
9 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi3481 KJ / 832 kCal
Fett53 g
Salt5.11 g
Kolhydrater44 g
Protein42 g

Klimatguide

0,5 - 1,40 kg CO2e/portion

Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.

Testa liknande recept

Toast med kantarellost och bresaola
Betyg 4.9 av 5.
9 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Ratatouillesås, korv och mozzarellapizza
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Pinsa med lufttorkad skinka och pesto
Betyg 5 av 5.
5 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Rostad paprika med tomat och mozzarella
Betyg 4.6 av 5.
9 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Pizza bianca med sardeller och citron
Betyg 3.7 av 5.
3 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Buffelmozzarella med tomat och brynt smör
Betyg 4.3 av 5.
7 personer har röstat
Under 30 min att tillaga