Pasta arrabiata med paprika och fetaostsallad

Betyg 3.8 av 5.9 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Pasta arrabiata med paprika och fetaostsallad

Pasta arrabbiata är en klassisk italiensk pastarätt, men här festar vi till den lite med tillbehör som bönor, paprika och fetaost. Sedan är det bara att äta och njuta.

Ett recept från:
ICAs matkasse v 15 2023

Pasta arrabiata med paprika och fetaostsallad

Ingredienser

4 portioner
4 port pasta (gärna rigatoni)
1 förp kokta stora vita bönor (à 380 g)
2 gröna paprikor
400 g romanticatomater
2 msk olivolja
1 msk torkad oregano
1 vitlöksklyfta
salt
peppar
1 förp fetaost (à 150 g)
1 förp pesto arrabbiata (à 130 g)
65 g rucola

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

2 st
  • Jag tycker det var gott. Tog lite mer kryddning, vitlök och sås. Nöjd

    Marie heléne

  • Extremt tråkig pasta.

    Natasha

Näringsvärde per portion

Energi2720 KJ / 650 kCal
Fett29 g
Salt3 g
Kolhydrater70 g
Protein22 g

Klimatguide

0,5 - 1,40 kg CO2e/portion

Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.

Testa liknande recept

  • Pasta med broccoli och arrabbiatakräm
    Betyg 2.6 av 5.14 personer har röstat
    Receptet har 5 kommentarer
    Nyckelhålsmärkt.
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Hopvikt omelett med svamp och spenat
    Betyg 4.6 av 5.5 personer har röstat
    Receptet har 2 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad