Pasta Alfredo, också kallat Fettuccine Alfredo, är en busenkel italiensk klassiker som går snabbt att tillaga. Med lite smör, parmesan och grädde skapar du en favorit hos både stora och små. Grundreceptet serveras ofta som en förrätt men det går alldeles utmärkt att toppa med stekt skivad kyckling för att skapa en mer matig variant.
Innehåller mjölkprotein.
Gör glutenfri: välj glutenfri pasta.
Gör laktosfri: välj laktosfria produkter av smör och grädde.
Gör äggfri: välj äggfri pasta. Känsliga äggallergiker bör välja ost utan konserveringsämnet E1105 Lysozym.
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Sara
2021-04-08Hade inte allt hemma så jag bytte ut schalottenlöken mot "brynt schalottenlöksfond" från bong. Det blev så himmelskt gott!
Wenche
2020-05-09Supergott, perfekt konsistens. Vi serverade grillad kycklingfilé som tillbehör för att köra som huvudrätt.
Caroline
2020-04-25Gott! Jag valde att ha i stekt bacon och färsk basilika och hela familjen åt med god aptit.