Filodegsrulle med parmesan och spenat

Filodegsrullar fyllda med parmesan, spenat och purjolök är perfekta att servera som ett litet tilltugg. Stek rullarna fint gyllenbruna i en stekpanna och servera omgående.

Gör så här
00:01:00
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per st
Näringsvärdet är beräknat per styck.
Energi305 KJ / 73 kCal
Fett4 g
Salt0.3 g
Kolhydrater6 g
Protein3 g
Kommentarer
5 stSmakade väldigt mycket lök! Jag kanske hade en för stor purjolök? Det vore bra med hur mycket purjolök man ska ha i receptet, i gram.
Gabriella
Går de att frysa?
Birgitta
Hej Birgitta! Dessvärre tappar de nog sin frasighet i frysen. Så vi skulle inte rekommendera det. Hälsningar Ulrika
ICA-köket
Jag undrar; det står i ingressen att man ska steka rullarna o servera omgående, men i beskrivningen står det att de ska svalna. Vilket rekommenderas?
Anna
Hej Anna! Tack för din fråga. Tanken är att de ska serveras omgående efter att de har svalnat, de är som allra godast samma dag som du tillagar dem. Hälsningar Elina
ICA-köket