Parmesansnittar med tångkaviar, rödlök och smetana

Betyg 5 av 5.
3 personer har röstat
0
Parmesansnittar med tångkaviar, rödlök och smetana

Parmesansnittar är perfekt att servera som tilltugg eller på en buffé. Smördegssnittarna blir extra smakrika när du har både lagrad ost med god smak och parmesan i degen. Toppa snittarna med fint hackad lök, smetana och tångcaviar.

Parmesansnittar med tångkaviar, rödlök och smetana

Ingredienser

ca 25 st
100 g  smör
1 3/4 dl  vetemjöl
1/2 tsk  salt
1 krm  cayennepeppar
1 dl  riven lagrad ost
2 dl  finriven parmesan
1 - 2 msk  vatten
1   rödlök
1 dl  smetana
spritspåse
1   burk tångcaviar eller stenbitsrom (valfri färg)
1   kruka dill (till garnering)

För alla

Innehåller gluten och mjölkprotein.
Gör laktosfri: välj laktosfria produkter av smör och smetana.
Gör äggfri: känsliga äggallergiker bör välja ost utan konserveringsämnet E1105 Lysozym t ex parmigiano reggiano.

Näringsvärdet är beräknat per styck.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 5 av 5.
3 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi457 KJ / 109 kCal
Fett9 g
Salt0.4 g
Kolhydrater5 g
Protein3 g

Testa liknande recept

Gratinerade havskräftor
Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Parmesankex
Betyg 4.4 av 5.
24 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Grillad sparris i parmaskinka med färskost
Betyg 4 av 5.
7 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Brytbröd med parmesan och salvia
Betyg 4.9 av 5.
17 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Filodegsrulle med parmesan och spenat
Betyg 4.3 av 5.
4 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Melon med skinka
Betyg 2.8 av 5.
48 personer har röstat
Under 45 min att tillaga