Päronmarmelad med ingefära

Fin marmelad till ostbrickan med päron och ingefära! Syltsocker innehåller pektin som gör marmeladen fast och citronsyra som ger längre hållbarhet.
Ett recept från:
Buffé nr 9, 2014

Näringsvärde per liter
Näringsvärdet är beräknat per sats.
Energi9228 KJ / 2206 kCal
Fett1 g
Salt0.04 g
Kolhydrater508 g
Protein6 g
Kommentarer
28 stTog 3 o en halv socker 3 hade nog varit bättre körde med Stavmixer lättare att lägga på osten med små bitar päron
Inger kristina
Stämmer det med bara 4dl syltsocker ?
Carina
Skär inte för stora bitar! Mindre socker! Blir jättesöt marmelad trots 3 dl.... Riven ingefära funkar jättebra! Tog ca 1 dl varav hälften efter koket för att behålla ingefärans goda antioxidanter.
Susanne