Gör egen marmelad av päron, som får smak av citron och rosmarin. Servera gärna päronmarmeladen till ostbrickan. Hemgjord marmelad är dessutom en uppskattad gå bort-present!
Ett recept från:
Buffé nr 12, 2019
Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.
Näringsvärdet är beräknat per dl.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Kan man strunta i citronsyran?
Sara
2020-12-15Hej Sara! Ja, det kan du göra om du vill. Då blir inte marmeladen lika syrlig som tänkt bara. 😊 Lycka till med marmeladkoket! Hälsningar Elina
Redaktionen
2020-12-15Varför citronsyra när man använder syltsocker?
Mona
2020-09-17Hej Mona! Citronsyran är för smakens skull, för att få lite syra i marmeladen. Hoppas att du gillar marmeladen! Hälsningar Elina
Redaktionen
2020-09-24