Parmesanstekt kyckling med bryssel- och rödkålsrissallad
Kittla smaklökarna med den här ljuvligt goda och nyttiga rätten! Den parmesanpanerade kycklingen får sällskap på tallriken av brysselkål- och rödkålsris som du blandar med bönor, lök, körvel, citronsaft och olivolja. Servera på hjärtsalladsblad och toppa gärna med hyvlad parmesan.
Ingredienser
Sallad
Kyckling
För alla
Gör glutenfri: byt vetemjöl till en glutenfri mjölmix.
Gör mjölkproteinfri: uteslut parmesanosten eller ersätt med en mjölkfri riven ost, byt smöret till mjölkfritt matfett eller olja.
Gör laktosfri: byt till laktosfritt smör eller mjölkfritt matfett.
Gör äggfri: byt ägget mot äggersättning.
Gör så här
Tips
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Klimatguide
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer