En maffig macka med rostat bröd, äggröra, avokado och bönsallad. Perfekt att äta om man vill återhämta sig efter ett träningspass! Servera gärna med en klick kvarg.
Ingredienser
4 portioner
Bönsallad
1 förp bönmix (à 380 g)
1/2 silverlök
1/2 kruka körvel
1 msk olivolja
1 msk vitvinsvinäger
1 tsk harissa (kryddblandning)
salt
Äggröra
1 ask färsk gräslök (à 20 g)
4 ägg
2 msk smör
1 dl vispgrädde
salt och svartpeppar
Montering
1 avokado
8 skivor fullkornsbröd (gärna energibröd)
4 salladsblad
250 g kvarg
För alla
Innehåller ägg. Gör glutenfri: välj glutenfritt bröd. Gör laktosfri: välj smör, grädde och kvarg fri från laktos. Gör mjölkproteinfri: använd mjölkfritt margarin. Byt ut grädde och kvarg mot mjölkproteinfri ersättningsprodukt.
Kommentarer