Rostad macka med äggröra, avokado och bönsallad

0
0
Rostad macka med äggröra, avokado och bönsallad

En maffig macka med rostat bröd, äggröra, avokado och bönsallad. Perfekt att äta om man vill återhämta sig efter ett träningspass! Servera gärna med en klick kvarg.

Skriv ut
Rostad macka med äggröra, avokado och bönsallad

Ingredienser

4 portioner

Bönsallad

1
förp bönmix (à 380 g)
1/2
silverlök
1/2
kruka körvel
1 msk
olivolja
1 msk
vitvinsvinäger
1 tsk
harissa (kryddblandning)
-
salt

Äggröra

1
ask färsk gräslök (à 20 g)
4
ägg
2 msk
smör
1 dl
vispgrädde
-
salt och svartpeppar

Montering

1
avokado
8
skivor fullkornsbröd (gärna energibröd)
4
salladsblad
250 g
kvarg

För alla

Innehåller ägg.
Gör glutenfri: välj glutenfritt bröd.
Gör laktosfri: välj smör, grädde och kvarg fri från laktos.
Gör mjölkproteinfri: använd mjölkfritt margarin. Byt ut grädde och kvarg mot mjölkproteinfri ersättningsprodukt.

Gör så här

Tips

Rosta gärna bröden

Vad tyckte du om receptet?

0

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi 2156 KJ / 514 kCal
Fett 32 g
Salt 0.6 g
Kolhydrater 27 g
Protein 25 g
Läs mer om näringsvärden

Testa liknande recept