Hej!
Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.
Grönsaksburgare när de är som bäst. Aubergine paneras i ägg, riven parmesanost och mandel. Vilket ger en knaprig yta när de först steks i olivolja och sedan tillagas i ugnen ett par minuter. Servera med tillbehör som mozzarella, rödlök, tomat och ruccola. Perfekt vardag som helg.
Detta recept är gjort för 4 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.
Innehåller gluten, mjölkprotein och ägg.Gör laktosfri: välj laktosfri mozzarella.
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Parmesanpanerad aubergineburgare
Aubergineburgare med parmesan och avokado
Mozzarellagratinerad aubergine
Spaghetti med ärt- och ruccolapesto