En grönsaksburgare i sitt esse. Här paneras aubergineskivor i parmesan för att få en gyllenbrun och frasig yta. Såsen som fått smak av soltorkade tomater och färsk persilja blandat med smetana, är ett utsökt komplement ihop med övriga ingredienser. Ta en tugga och förförs av alla smaker!
Ett recept från:
ICAs matkasse
v
3 2016
Rätten innehåller ägg.
Gör glutenfri: använd mjöl och hamburgerbröd utan gluten.
Gör laktosfri: använd laktosfri smetana.
Gör mjölkproteinfri: välj mjölkproteinfritt ostalternativ. Byt ut smetana mot iMat fraiche (innehåller havre) eller Sour Supreme (innehåller soja) eller liknande mjölkproteinfri ersättningsprodukt.
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Martina
2016-01-28Supergott! Kommer vi laga fler gånger.
Birgitta
2016-01-25Det var väldigt gott!
Frida
2016-01-21Fantastiskt gott!