En grönsaksburgare i sitt esse. Här paneras aubergineskivor i parmesan för att få en gyllenbrun och frasig yta. Såsen som fått smak av soltorkade tomater och färsk persilja blandat med smetana, är ett utsökt komplement ihop med övriga ingredienser. Ta en tugga och förförs av alla smaker!
Ett recept från:
ICAs matkasse v 3 2016
Innehåller ägg.
Gör glutenfri: välj glutenfri mjölmix och glutenfria hamburgerbröd.
Gör laktosfri: välj laktosfri smetana.
Gör mjölkproteinfri: byt ut ost och smetana mot mjölkproteinfria ersättningsprodukter.
Osten kan innehålla löpe.
Har du lagat receptet?
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Supergott! Kommer vi laga fler gånger.
Martina
2016-01-28Det var väldigt gott!
Birgitta
2016-01-25Fantastiskt gott!
Frida
2016-01-21