Parmesanburgare med soltorkad tomatcréme

Betyg 3.2 av 5.
29 personer har röstat
1
Parmesanburgare med soltorkad tomatcréme

Hemmagjorda hamburgare smaksatta med parmesan och dijonsenap. Goda att grilla till grillfesten och servera med en röra av soltorkade tomater och matlagningsyoghurt. Hamburgarna är lätta att göra, bara blanda köttfärs med ost och senap och grilla. Bjud burgarna i bröd med grönsaker och tomatkrämen.

Parmesanburgare med soltorkad tomatcréme

Ingredienser

4 portioner
ca 500 g högrevsfärs eller nötfärs
1 dl riven parmesan
1 msk dijonsenap
1/2 tsk flingsalt med jod
3 krm peppar
1 förp crème av soltorkad tomat (à 140 g)
1 dl matlagningsyoghurt (10 %)
flingsalt med jod
svartpeppar
2 silverlökar
1 huvudsallad
4 hamburgerbröd

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.2 av 5.
29 personer har röstat

Kommentar

Verkligen goda burgare! Jag hade dock i mer parmesan och ett ägg.

Malin

2014-03-27

Näringsvärde per portion

Näringsberäkningen är beräknad per portion om sparrissallad med champinjoner väljs att serveras till.
Energi2133 KJ / 510 kCal
Fett21.6 g
Kolhydrater35.5 g
Protein39 g

Testa liknande recept

Mojo rojo-burgare
Betyg 2.9 av 5.
193 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Hamburgare med karamelliserad lök
Betyg 4.1 av 5.
9 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Osthamburgare
Betyg 1.8 av 5.
4 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Hamburgare på högrevsfärs
Betyg 3.1 av 5.
149 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Grillade hamburgare
Betyg 4 av 5.
3 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Gourmetburgare
Betyg 3.2 av 5.
6 personer har röstat
Över 60 min att tillaga