Parmesanburgare med soltorkad tomatcréme

Betyg 3.2 av 5.
29 personer har röstat
1
Parmesanburgare med soltorkad tomatcréme

Hemmagjorda hamburgare smaksatta med parmesan och dijonsenap. Goda att grilla till grillfesten och servera med en röra av soltorkade tomater och matlagningsyoghurt. Hamburgarna är lätta att göra, bara blanda köttfärs med ost och senap och grilla. Bjud burgarna i bröd med grönsaker och tomatkrämen.

Parmesanburgare med soltorkad tomatcréme

Ingredienser

4 portioner
ca 500 g  högrevsfärs eller nötfärs
1 dl  riven parmesan
1 msk  dijonsenap
1/2 tsk  flingsalt med jod
3 krm  peppar
1   förp crème av soltorkad tomat (à 140 g)
1 dl  matlagningsyoghurt (10 %)
flingsalt med jod
svartpeppar
2   silverlökar
1   huvudsallad
4   hamburgerbröd

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.2 av 5.
29 personer har röstat

Kommentar

Verkligen goda burgare! Jag hade dock i mer parmesan och ett ägg.

Malin

2014-03-27

Näringsvärde per portion

Energi2133 KJ / 510 kCal
Fett21.6 g
Kolhydrater35.5 g
Protein39 g

Testa liknande recept

Osthamburgare
Betyg 1.8 av 5.
4 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Hamburgare på högrevsfärs
Betyg 3.1 av 5.
149 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Laxburgare med avokado och picklad lök
Betyg 4.6 av 5.
14 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Grillade hamburgare
Betyg 4 av 5.
3 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Ljummen potatissallad med brynt smör och pepparlax
Betyg 3.9 av 5.
9 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Halloumiburgare med srirachamajonnäs och soltorkade tomater
Betyg 4.6 av 5.
120 personer har röstat
Under 30 min att tillaga