Hemmagjorda hamburgare smaksatta med parmesan och dijonsenap. Goda att grilla till grillfesten och servera med en röra av soltorkade tomater och matlagningsyoghurt. Hamburgarna är lätta att göra, bara blanda köttfärs med ost och senap och grilla. Bjud burgarna i bröd med grönsaker och tomatkrämen.
Gör äggfri: känsliga äggallergiker bör välja ost utan konserveringsämnet E1105 Lysozym.
Gör glutenfri: välj glutenfritt bröd.
Gör laktosfri: välj laktosfri matlagningsyoghurt.
Gör mjölkproteinfri: byt matlagningsyoghurt mot Sour Supreme (innehåller soja), ris- eller havrebaserat alternativ. Välj mjölkproteinfri ost.
Näringsberäkningen är beräknad per portion om sparrissallad med champinjoner väljs att serveras till.
Har du lagat receptet?
Kommentar
Malin
2014-03-27Verkligen goda burgare! Jag hade dock i mer parmesan och ett ägg.