Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

45 MIN | Medel

Parma- och pestofyllda fläskrullar

Vill du ha en lite festligare kötträtt? Pröva parma- och pestofyllda fläskrullar - enkelt, gott och lyxigt! Allt du behöver är fläskkotletter, pesto, parmaskinka och cream cheese. Forma fläskrullarna, stek på och servera med stekt potatis.

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 4 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Sätt ugnen på 175°C.
  2. Banka ut köttskivorna till dubbel storlek mellan 2 ark plastfilm. Salta och peppra lätt.
  3. Bre ett tunt lager med pesto på köttet. Täck med parmaskinka. Bre på ytterligare ett tunt lager pesto samt färskost. Rulla ihop till rullar och fäst med tandpetare.
  4. Hetta upp en stekpanna med olja. Bryn rullarna runt om. Salta och peppra. Ställ pannan i ugnen i ca 10 minuter.
  5. Servera gärna med stekt potatis, tsatsiki och blandad sallad.

I näringsberäkningen ingår stekt potatis, tsatsiki och grönsallad.

Ingredienser

Portioner: 4
  • 500 g benfri fläskkotlett i 1/2 cm tjocka skivor
  • 1 paket parmaskinka (à 80 g)
  • 100 g cream cheese
  • 1 dl pesto
  • olja
  • salt och peppar
Lägg till i inköpslistan
Trött på att irra runt i butiken?

Näringsvärde
Per portion

Energi 2240 kJ / 535 kCal
Fett: 0 g
Läs mer om näringsvärden