En delikat pasta där pappardellen serveras med en krämig paprikapesto, stekt zucchini, matiga borlottibönor, salta oliver, krispiga sockerärtor och röda tomater. Detta är en explosion i smaker, färger och väldoft. Garnera pastan med mâchesallad och ät er belåtna!
Ett recept från:
ICAs matkasse
v
24 2017
Rätten innehåller laktos och mjölkprotein.
Gör glutenfri: använd glutenfri pasta.
Gör äggfri: använd pasta utan ägg.
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Anita
2021-01-15Den här rätten blev överraskande god. Den hamnar i mina receptsamlingar!
Jacob
2020-09-13Jättegott och lätt att laga. Hade klarat mig bra utan sallad och sockerärtor med. Tog krossade tomater istället för hela - säkert lika gott!
Lena
2017-07-14Fantastiskt gott!