Grillad kycklinglårfilé med melonsallad och yoghurtsås

5
0
Grillad kycklinglårfilé med melonsallad och yoghurtsås

Rub it in! Precis så bör du tänka när det kommer till att smaksätta grillad kyckling. Ett smakrikt tips är att gnida kycklingen flitigt i havssalt, paprika- och senapspulver innan du lägger den över glöden. Servera sedan med en melon- och chèvresallad och du har sommarens fräschaste rätt.

Grillad kycklinglårfilé med melonsallad och yoghurtsås

Ingredienser

4 portioner
600 g kycklinglårfilé

Rub

2 msk senapspulver
2 msk paprikapulver
1 msk havssalt (flingsalt)

Melonsallad

650 g vattenmelon
1/2 rödlök
100 g chèvre
2 msk hackad mynta
skal och saft av 1/2 lime
2 msk olivolja
tabasco
mortlad svartpeppar

Yoghurt

2 dl medelhavsyoghurt
1 1/2 msk tabasco grön pepparsås

Till servering

nachochips

För alla

Innehåller laktos och mjölkprotein.
Fri från gluten och ägg.

Recept och bild i samarbete med Colman´s, Maldon och Tabasco.

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

5

Kommentarer