Grillad kycklinglårfilé med melonsallad och yoghurtsås
Rub it in! Precis så bör du tänka när det kommer till att smaksätta grillad kyckling. Ett smakrikt tips är att gnida kycklingen flitigt i havssalt, paprika- och senapspulver innan du lägger den över glöden. Servera sedan med en melon- och chèvresallad och du har sommarens fräschaste rätt.
Ingredienser
4 portioner
600 g kycklinglårfilé
Rub
2 msk senapspulver
2 msk paprikapulver
1 msk havssalt (flingsalt)
Melonsallad
650 g vattenmelon
1/2 rödlök
100 g chèvre
2 msk hackad mynta
skal och saft av 1/2 lime
2 msk olivolja
tabasco
mortlad svartpeppar
Yoghurt
2 dl medelhavsyoghurt
1 1/2 msk tabasco grön pepparsås
Till servering
nachochips
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer