Grillad kycklinglårfilé med melonsallad och yoghurtsås

5
0
Grillad kycklinglårfilé med melonsallad och yoghurtsås

Rub it in! Precis så bör du tänka när det kommer till att smaksätta grillad kyckling. Ett smakrikt tips är att gnida kycklingen flitigt i havssalt, paprika- och senapspulver innan du lägger den över glöden. Servera sedan med en melon- och chèvresallad och du har sommarens fräschaste rätt.

Skriv ut
Grillad kycklinglårfilé med melonsallad och yoghurtsås

Ingredienser

4 portioner
600 g
kycklinglårfilé

Rub

2 msk
senapspulver
2 msk
paprikapulver
1 msk
havssalt (flingsalt)

Melonsallad

650 g
vattenmelon
1/2
rödlök
100 g
chèvreost
2 msk
hackad mynta
skal och saft av 1/2
lime
2 msk
olivolja
-
tabasco
-
mortlad svartpeppar

Yoghurt

2 dl
medelhavsyoghurt
1 1/2 msk
tabasco grön pepparsås

Till servering

nachochips

För alla

Innehåller laktos och mjölkprotein.
Fri från gluten och ägg.

Recept och bild i samarbete med Colman´s, Maldon och Tabasco.

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

5

Kommentarer

Testa liknande recept