Pappardelle, den lite bredare och platta, pastasorten serveras här tillsammans med en tomat- och linssås. Och tur är väl då att den är perfekt för lite krämigare pastarätter! För att få lite extra textur innan servering så strör du över lite rostade solroskärnor och lite gröna ruccolablad. Smaklig pasta!
Ett recept från:
ICAs matkasse
v
35 2020
Fri från laktos och mjölkprotein.
Gör glutenfri: välj glutenfri pasta.
Gör äggfri: välj äggfri pasta.
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentar
Caroline
2020-08-23Hej. Vad är pastasås soja?
Redaktionen ICAse
2020-08-24Hej Caroline! Vi har nu förtydligat i receptet att de tär en pastasås med sojafärs som man ska använda. Hälsningar Ulrika