En enkel, vegetarisk pappardelle! Svampen får en härlig smak av persilja och vitlök. Rostade pumpafrön och parmesan sätter sedan en lite lyxigare ton på rätten.
Gör äggfri: Välj äggfri pasta.
Gör glutenfri: Välj glutenfri pasta.
Gör laktosfri: Välj laktosfri matlagningsgrädde.
Gör mjölkproteinfri: Byt ut matlagningsgrädde mot soja-, ris- eller havrebaserad ersättningsprodukt. Uteslut eller byt ut parmesan mot mjölkproteinfri ost.
Näringsberäkningen är inkl parmesanost.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Elenore
2022-05-19En av mina favoriter just nu! Kör dock utan pumpafrön. Otroligt gott och enkelt.
Ylva
2021-11-15Toppengott! Körde glutenfri färskpasta istället, samt lite viltfond i, mycket smarrigt :D
Cecilia
2020-07-21Gott, men jag tycker det är bättre med dubbla mängden svamp och morötter.
Redaktionen ICAse
2020-07-29Hej Cecilia! Tack för tipset! Hälsningar Michelle