Pappardelle med svamp, persilja och vitlök
En enkel, vegetarisk pappardelle! Svampen får en härlig smak av persilja och vitlök. Rostade pumpakärnor och parmesan sätter sedan en lite lyxigare ton på rätten.
Ingredienser
Till servering
För alla
Kontrollera noga innehållet i osten, kan innehålla löpe.
Gör glutenfri: Välj glutenfri pasta.
Gör laktosfri: Välj laktosfri matlagningsgrädde.
Gör mjölkproteinfri: Byt ut matlagningsgrädde mot soja-, ris- eller havrebaserad ersättningsprodukt. Uteslut eller byt ut parmesan mot mjölkproteinfri ost.
Gör äggfri: Välj äggfri pasta.
Näringsberäkningen är inkl parmesanost.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Klimatguide
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
En av mina favoriter just nu! Kör dock utan pumpafrön. Otroligt gott och enkelt.
Elenore
2022-05-19Toppengott! Körde glutenfri färskpasta istället, samt lite viltfond i, mycket smarrigt :D
Ylva
2021-11-15Gott, men jag tycker det är bättre med dubbla mängden svamp och morötter.
Cecilia
2020-07-21Hej Cecilia! Tack för tipset! Hälsningar Michelle
Redaktionen
2020-07-29