Kan man få nog av pasta? Knappast, säger vi! Här är en supersmarrig variant med spenatpesto som är smaksatt med vitlök, citron, saltrostade mandlar och gran gustoso-ost. Detta krämiga blandas ihop med pappardelle, sojabönor, soltorkade tomater, tomater och rucola. Och vi har en vinnare!
Ett recept från:
ICAs matkasse v 13 2021
Kontrollera noga innehållet i osten.
Fri från laktos.
Gör glutenfri: välj glutenfri pasta.
Gör mjölkproteinfri: välj mjölkproteinfritt ostalternativ.
Gör äggfri: välj äggfri pasta.
Har du lagat receptet?
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Toppen! Pestobasen kan man ju variera lite hur som. Blandade i lite mer ost o lite ruccola o persilja i peston.
Agneta
2023-03-29Peston var ingen höjdare, en aning smaklös dessvärre.
Ivan
2021-04-07Blev lite mycket pasta, kunde varit nån mer grönsak eller typ frukt till
Sara
2021-04-05