Crème de la crème skulle man kunna säga om denna krämiga pasta gjord med möra kycklinglårfiléer, soltorkade tomater och härligt gröna basilikablad. Ät tagliatellepastan tillsammans med en tomatsallad, och måltiden är serverad!
Ett recept från:
ICAs matkasse
v
40 2020
Gör glutenfri: välj glutenfri pasta.
Gör laktosfri: välj laktosfri grädde och laktosfri mjölkdryck.
Gör mjölkproteinfri: byt ut grädde och mjölk mot mjölkfria ersättningsprodukter.
Gör äggfri: välj äggfri pasta.
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Helena
2021-11-06Supergott! Kommer göra det här många gånger.
Karin
2021-02-22Mycket gott! Soltorkade tomater ger extra piff. Bytte ut basilika mot timjan o det passade mycket bra. Blev fortsätt en vanlig måndag!
Björn
2020-02-18Riktigt gott, tyvärr låg siten nre och jag fick köra ur huvudet så jag bytte ut mjölken mot vin, blev kanon!
Redaktionen ICAse
2020-02-18Hej Björn! Kul att höra att du tyckte om att rätten och vi ber verkligen om ursäkt för strulet när siten låg nere. Tur att det gick bra att laga rätten även utan recept! Hälsningar Elina