Pannbröd

Platta och kryddiga bröd som du steker i vanlig stekpanna. Degen består av filmjölk, sirap och rågsikt och smaksätts exempelvis med fänkål, anis och koriander. Pannbröden får en frasig och snygg yta genom att du kavlar med en kruskavel eller naggas med en gaffel.
Ett recept från:
Buffé nr 11, 1997

Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Näringsvärdet är beräknat per st på torrvikten.
Energi813 KJ / 194 kCal
Fett2 g
Salt0.9 g
Kolhydrater38 g
Protein5 g
Kommentarer
9 stMåste man ha sirap i?
Tom
Hej Tom! Det går säkert att utesluta sirapen. Det är ingenting vi provat, men om du provar får du nog ha i lite mindre mängd mjöl i degen. Lycka till. Vänliga hälsningar Leif
ICA-köket
Ser omgående att det är för stor mängd sirap , ett par matskedar räcker absolut. Hembakt bröd ska vara nyttigare än köpt
Gunvor
Suveräna!
Christina