Grindalimpa
Denna mättande och goda Grindalimpa kommer bli väldigt uppskattad. Häll ner din släta deg i två brödformar och grädda sedan lite över en timme. Låt dina goda limpor med subtil apelsinsmak svalna före de avnjuts.
Ett recept från:
Buffé nr 6, 2009
Ingredienser
2 limpor
1 l filmjölk
3 dl mörk sirap
4/5 dl apelsinmarmelad
1/2 dl brödkrydda
13 dl rågsikt
4 dl grahamsmjöl
1 msk bakpulver
2 msk bikarbonat
1 msk salt
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Sinnessjukt gott bröd, som jag gjort varje Midsommar i många år nu. Älskart!
Sandra
2023-06-19Har bakat detta sen den Buffé tidningen med receptet kom ut. Vrål gott och väldigt lätt att baka!
Emma
2021-08-23Vem sjutton har röstat ner detta receptet? Ett av de godaste bröden jag bakat.
Jimmie
2017-01-26