Rågbröd

Betyg 4 av 5.
5 personer har röstat
0
Rågbröd

Ett underbart gott bröd som kräver lite tid men resultatet är värt det. Brödet innehåller bland annat råg, jäst samt olja och får en speciell smak när du väljer att tillsätta en fräsch brödkrydda, exempelvis anis, fänkål och kummin.

Ett recept från:
Buffé nr 1, 1998

Rågbröd

Ingredienser

1 bröd
5 dl  vatten
1 msk  brödkryddor t ex anis, fänkål och kummin
2 tsk  salt
3 msk  olja
1   pkt jäst (à 50 g)
2 dl  krossad råg
ca 12 - 12 1/2 dl  rågsikt

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4 av 5.
5 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Pannbröd
Betyg 4.6 av 5.
17 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Lättbakad kavring
Betyg 2.8 av 5.
464 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Bondbröd med pumpakärnor
Betyg 3.9 av 5.
71 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Kumminkringlor
Betyg 3.9 av 5.
12 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Annerstaskolans yoghurtlimpa
Betyg 3.4 av 5.
46 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Brittas kavring
Betyg 3.7 av 5.
18 personer har röstat
Över 60 min att tillaga