Ett smidigt recept på mustigt och nyttigt filbröd. Du gör det mörka brödet av bland annat filmjölk, bikarbonat, sirap, solrosfrön, linfrön, russin och havregryn. Perfekt till frukost eller till maten.
Fri från ägg. Innehåller gluten och mjölkprotein.
Gör laktosfri: välj laktosfri filmjölk.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Barbro
2021-04-01Ett favoritbröd! Mycket smakrikt, saftigt och nyttigt. Jag tar med brödkryddorna, vilka ger kraft åt brödet. Lika gott utan pålägg, som med.
Kristina
2020-09-29Supergott och enkelt!
Matilda
2019-10-29Det här brödet gör min pappa alltid till jul! Men passar självklart året om. Godaste brödet som finns! Tror detta recept ursprungligen kommer från boken som Ica gav ut som heter - Hela Sveriges husman.
Redaktionen ICAse
2019-10-31Hej Matilda! Tack för din kommentar, vi blir så glada att höra att du gillar brödet! Hälsningar Elina