Platta och kryddiga bröd som du steker i vanlig stekpanna. Degen består av filmjölk, sirap och rågsikt och smaksätts exempelvis med fänkål, anis och koriander. Pannbröden får en frasig och snygg yta genom att du kavlar med en kruskavel eller naggas med en gaffel.
Ett recept från:
Buffé nr 11, 1997
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Suveräna!
Christina
2021-12-05Så god mina gick åt , Mina söner älska de, Lätta att baka och har även fryst in de, Är lika goda då med och värma lite i mikron vart så gott..
Anette
2021-07-10Gjorde dubbel sats utifrån receptet som jag hämtat från recepthyllan i butik. En lite udda bismak (fänkålssmaken tog över) gjorde mig fundersam. Märker nu att mängdangivelserna för kryddorna är högre på det utskrivna receptet från butik jämfört med det som är här. I övrigt är recepten identiska.
Monica
2021-02-27