Snabblagade saftiga pannbiffar som serveras med färgsprakande ugnsrostade rotfrukter med smak av rosmarin. Potatisen får sällskap av lena palsternackor, rotselleri och knallorange morot som rostas i ugnen tills de får en karamelliserad yta och djupare smak. Pannbiffarna får här sting av dijonsenapens hetta och gifter sig fint med den svalkande gräddfil- och basilikasåsen. En god och mättande vardagsmiddag för stora och små!
Ett recept från:
ICAs matkasse
v
7 2017
Gör glutenfri: använd glutenfritt ströbröd (kan innehålla mjölkprotein) eller po-fiber.
Gör laktosfri: använd matfett och gräddfil utan laktos.
Gör mjölkproteinfri: använd mjölkfritt matfett. Byt ut gräddfilen mot iMat fraiche (innehåller havre) eller Sour Supreme (innehåller soja).
Gör äggfri: uteslut ägget.
Kommentar
Anneli
2017-02-21God och lite vardagslyxig rätt.