Klassiska pannbiffar som serveras med bulgur och en tomat- och paprikasås till. Pannbiffarna bryns först i stekpanna för att få färg och lagas sedan klart i ugn. En färgrik rätt som ger både ögat och smaksinnet sitt.
Ett recept från:
ICAs matkasse
v
37 2013
Läs noga ingrediensförteckningen på buljongen. I övrigt är rätten fri från ägg.
Gör glutenfri: byt ut bulgur mot ris eller quinoa.
Gör laktosfri: använd laktosfritt matfett.
Gör mjölkproteinfri: använd mjölkfritt matfett.
Gör mer klimaträtt: Minska klimatpåverkan med 75 % genom att byta blandfärsen till kycklingfärs.
Väljer du att köpa färdiga vegetariska biffar minskar du klimatpåverkan med 83 %.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Linda
2020-03-05Gott! Gillar att pannbiffarna var så enkla att göra!
Ann
2013-09-23Gott, men alldeles för lite blandfärs till 4 personer!