Pannbiff i tomatsås med oregano

16
0
Pannbiff i tomatsås med oregano

Italienskdoftande rätt där saftiga pannbiffar får sjuda med ljuvlig tomatsås. Genom att koka pannbiffarna i såsen integreras tomatsmaken i köttet samtidigt som såsen tar smak av biffarna och ger rätten ett härligt djup. Servera tillsammans med ris och en fräsch sallad.

Skriv ut

Ett recept från:
ICAs matkasse v 36 2016

Pannbiff i tomatsås med oregano

Ingredienser

4 portioner

Pannbiffar

1 dl
mjölk
1/2 dl
ströbröd
1
ägg
ca 500 g
blandfärs
1/2 tsk
salt
1 krm
peppar
1 msk
smör eller margarin
390 g
tomatsoppa
1/2 dl
vatten
1
röd paprika
1/2
kruka oregano

Ris

4
port ris (eller pasta)

Sallad

1/2
gurka
1/2
cosmopolitansallad

För alla

Läs noga ingrediensförteckningen på tomatsoppan.
Innehåller laktos och mjölkprotein.
Gör glutenfri: använd glutenfritt ströbröd (kan innehålla mjölkprotein) eller po-fiber.
Gör äggfri: uteslut ägget.

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

16

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi 2462 KJ / 588 kCal
Fett 23 g
Salt 3 g
Kolhydrater 59 g
Protein 35 g
Läs mer om näringsvärden

Testa liknande recept