Pannbiff i tomatsås med oregano
Italienskdoftande rätt där saftiga pannbiffar får sjuda med ljuvlig tomatsås. Genom att koka pannbiffarna i såsen integreras tomatsmaken i köttet samtidigt som såsen tar smak av biffarna och ger rätten ett härligt djup. Servera tillsammans med ris och en fräsch sallad.
Ett recept från:
ICAs matkasse v 36 2016
Ingredienser
4 portioner
Pannbiffar
1 dl mjölk
1/2 dl ströbröd
1 ägg
ca 500 g blandfärs
1/2 tsk salt
1 krm peppar
1 msk smör eller margarin
390 g tomatsoppa
1/2 dl vatten
1 röd paprika
1/2 kruka oregano
Ris
4 port ris (eller pasta)
Sallad
1/2 gurka
1/2 cosmopolitansallad
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2462 KJ / 588 kCal
Fett23 g
Salt3 g
Kolhydrater59 g
Protein35 g
Kommentarer