Pannbiff i tomatsås med oregano

16
0
Pannbiff i tomatsås med oregano

Italienskdoftande rätt där saftiga pannbiffar får sjuda med ljuvlig tomatsås. Genom att koka pannbiffarna i såsen integreras tomatsmaken i köttet samtidigt som såsen tar smak av biffarna och ger rätten ett härligt djup. Servera tillsammans med ris och en fräsch sallad.

Ett recept från:
ICAs matkasse v 36 2016

Pannbiff i tomatsås med oregano

Ingredienser

4 portioner

Pannbiffar

1 dl mjölk
1/2 dl ströbröd
1 ägg
ca 500 g blandfärs
1/2 tsk salt
1 krm peppar
1 msk smör eller margarin
390 g tomatsoppa
1/2 dl vatten
1 röd paprika
1/2 kruka oregano

Ris

4 port ris (eller pasta)

Sallad

1/2 gurka
1/2 cosmopolitansallad

För alla

Läs noga ingrediensförteckningen på tomatsoppan.
Innehåller laktos och mjölkprotein.
Gör glutenfri: använd glutenfritt ströbröd (kan innehålla mjölkprotein) eller po-fiber.
Gör äggfri: uteslut ägget.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

16

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi 2462 KJ / 588 kCal
Fett 23 g
Salt 3 g
Kolhydrater 59 g
Protein 35 g
Läs mer om näringsvärden